Ons doel

Forest Living is een energieke en jonge startup, die een duurzame transitie wil realiseren door het creëren van energieleverende recreatieve woningen. Forest is opgericht in de zomer van 2017, met het volgende doel:

“Een totale duurzame woonbeleving is het uitgangspunt van elke realisatie. Steen en beton zijn bij ons niet meer de primaire grondstoffen. Wij kiezen dan ook voor EPS, die door een unieke samenstelling als dragend wandelement fungeert, circulair inzetbaar is en tevens een zeer isolerende werking heeft. Daarnaast heeft EPS als voordeel dat het een grote vormvrijheid biedt. Hierdoor kunnen unieke woningen worden gerealiseerd, wat bijdraagt aan een variërend straatbeeld. Gezien de energietransitie en de klimaatdoelstellingen, die zijn gesteld door de overheid, is het noodzakelijk dat woningen verduurzaamd worden. Energieneutraal en aardgasloos bouwen zijn hierin kernprincipes.

Er wordt steeds meer ondernomen om verantwoord te leven, waarbij de vraag luidt: “Hoeveel kwaliteit ben je bereid op te geven om duurzaam te kunnen leven?” Bij ons luidt deze vraag: “Hoeveel kwaliteit kun je genereren door duurzaamheid toe te passen?” Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze realisaties niet ten koste gaan van de woonkwaliteit. Daarom streven wij er zelfs naar om een optimale woonbeleving te bieden, waarin gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en duurzaamheid gepaard gaat met een optimale woonbeleving. Ontzorging, een woning zonder een gas- en elektriciteitsrekening, staat hierin centraal! 

Ons team

Herman Meester

Bouwmeesterlijk

Mail: herman@forest-living.com

Johan Fluit

BouwmeesterMail: johan@forest-living.com

Alex van Eekelen

Bouwmeester

Mail: alex@forest-living.com
 

Robin Veerman

Business Developer

Mail: robin@forest-living.com

Boy Rolloos

Business strategist

Mail: boy@forest-living.com

Luuk Schillemans

Werktuigbouwkundige

Mail: luuk@forest-living.com